Ρογκάς-2017, επιπλέον 20 θέσεις συμμετοχής στις 17 Ιανουαρίου

Μετά το έκδηλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο νέο χειμωνιάτικο trail event και καθώς δεν είχε προβλεφθεί υπέρβαση του αρχικού ορίου των 200 συμμετοχών για κάλυψη απουσιών της τελευταίας στιγμής (overbooking), η διοργάνωση του αγώνα αποφάσισε την προκήρυξη είκοσι (20) επιπλέον θέσεων συμμετοχής.

Η διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, 17 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει για 4 ώρες το αργότερο! Συγκεκριμένα, στις 8:00 το βράδυ της Τρίτης η διαδικασία θα ανοίξει προκειμένου να γίνουν δεκτές 20 αιτήσεις συμμετοχής. Με τη συμπλήρωση του αριθμού αυτού, η διαδικασία θα κλείσει αμέσως! Ακόμα όμως και στην περίπτωση της μη συμπλήρωσης των 20 θέσεων, η διαδικασία θα κλείσει σε κάθε περίπτωση τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας. Το κόστος συμμετοχής θα είναι 30 ευρώ και ως κριτήριο συμμετοχής παραμένει ο ένας αγώνας trail στην τελευταία διετία (2015-2016).

Τέλος, με την ευκαιρία των έκτακτων εγγραφών, επισημαίνεται και πάλι η σταθερή θέση της διοργάνωσης ότι ο Ρογκάς θα πραγματοποιηθεί «πάση θυσία» στις 29 Ιανουαρίου, άσχετα με τη δριμύτητα των καιρικών συνθηκών που ενδεχομένως να επικρατούν τότε! Ο Ρογκάς δημιουργήθηκε προκειμένου να αποτελέσει μια γνήσια χειμωνιάτικη αγωνιστική προσπάθεια, συνεπώς οι ακραίες συνθήκες διεξαγωγής αποτελούν σχεδόν προϋπόθεση, προκειμένου να δικαιούται να χαρακτηριστεί “winter trail”, όπως η διοργάνωσή του φιλοδοξεί.

Από την οργανωτική ομάδα

Λιτόχωρο, 12.01.2017