Goumarostali > Briefing

Goumarostali  >>  Briefing 2021

 1. ΕΠΙΔΟΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το απόγευμα του Σαββάτου (6-10μμ) στο Λάκκο και το πρωί της Κυριακής στην εκκίνηση, στα Πριόνια (8-9πμ)
 2. ΚΑΙΡΟΣ: ......
 3. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Στον υποχρεωτικό περιλαμβάνονται : α) αντιανεμικό μπουφάν με ενσωματωμένη κουκούλα, β) δοχείο υγρών 500ml τουλάχιστον, γ) γάντια πρόσφυσης για το συρματόσκοινο της εξόδου 
 4. ΜΠΑΤΟΝ: Επιτρέπονται μόνο τα σπαστά / τηλεσκοπικά, τα σταθερού μήκους απαγορεύονται! Όποιος ξεκινά με μπατόν (καταγράφεται στην εκκίνηση) οφείλει να τερματίσει με αυτά (επίσης καταγράφεται στον τερματισμό). Στο βράχινο τμήμα της εξόδου στον τερματισμό, όσοι έχουν μπατόν είναι υποχρεωμένοι να τα μαζέψουν, να τα ασφαλίσουν πάνω τους και να έχουν και τα δυο τους χέρια ελεύθερα! Και αυτό ελέγχεται!!!
 5. ΥΔΡΟΔΟΣΙΑ: Στο μέσο σχεδόν της διαδρομής, μικρό σημείο υδροδοσίας για νερό και αναψυκτικό! Στον τερματισμό νερό και χυμός! ‘
 6. ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Κάθε ένα λεπτό, με τον πρώτο αθλητή να εκκινεί ακριβώς στις 9:00 από το πάρκινγκ των Πριονιών. Δείτε τη λίστα με τη σειρά εκκίνησης!
 7. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΓΩΝΑ: Για πρακτικούς λόγους, ο αριθμός εκκίνησης αντιστοιχεί με τη σειρά εκκίνησης του αθλητή!
 8. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Διαθέσιμα σε δευτερόλεπτα μετά τον τερματισμό του κάθε αθλητή, στο χώρο του τερματισμού
 9. ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ: Στο βράχινο τμήμα των 150 μέτρων, όποιος θέλει να προσπεράσει, οφείλει να προειδοποιήσει έγκαιρα τον συναθλητή του, για να πιαστεί με ασφάλεια σε κάποιο σημείο και να ακινητοποιηθεί, προκειμένου και οι δύο αθλητές να ολοκληρώσουν τη διαδικασία με ασφάλεια. Προσοχή: μην εκβιάζετε τις προσπεράσεις είναι επικίνδυνο, μη δημιουργείτε άγχος και στρες στον αθλητή που θέλετε να προσπεράσετε, όλα κρέμονται από τις σωστές, λεπτές κινήσεις σε εκείνο το σημείο!
 10. ΣΗΜΑΝΣΗ: Πέρα από τη μόνιμη μπλε μπογιά της διαδρομής, θα υπάρχουν και διάφορα πρόσθετα υλικά κατεύθυνσης και πληροφορίας τη μέρα του αγώνα. Η γνωστή ασπροκόκκινη κορδέλα θα βρίσκεται μόνο σε κρίσιμα σημεία κατεύθυνσης. Θα υπάρχουν επίσης φούρκες, μικρές μεταλλικές βέργες με πρόσθετα υλικά πάνω τους, ορατά από μεγάλη απόσταση, για να διευκολύνονται οι αθλητές και να προσδιορίζουν έγκαιρα την κατεύθυνσή τους για τα επόμενα 50-100, όταν αυτό απαιτείται (κυρίως στα αλπικά αυτό).
 11. ΚΑΤΑΒΑΣΗ: Ο κάθε αθλητής επιστρέφει στα Πριόνια με δική του ευθύνη και από τη διαδρομή που ο ίδιος θα επιλέξει, όποτε αποφασίσει να το κάνει. Η διοργάνωση απλά προτείνει μία διαδρομή, τη συντομότερη μετά το Γουμαροστάλι, αυτήν από το καταφύγιο Κάκαλος που οδηγεί στο καταφύγιο Αγαπητός και στη συνέχεια από το κεντρικό μονοπάτι (Ε4) στα Πριόνια. Κατάβαση από το Γουμαροστάλι απαγορεύεται, για λόγους ασφάλειας των αθλητών που βρίσκονται ακόμα πάνω στη διαδρομή ανεβαίνοντας.
 12. ΧΡΗΜΑΤΑ: Τα δύο καταφύγια του Οροπεδίου (Κάκαλος / Αποστολίδης) λειτουργούν κανονικά και φυσικά προσφέρουν κάθε είδους φαγώσιμα, για όσους ενδιαφέρονται. Ένα χαρτονόμισμα πάνω σας δεν είναι κόπος να μεταφερθεί, αφού μπορεί να προσφέρει μετά τις ανέσεις ενός εστιατορίου.
 13. ΠΑΡΚΙΝΓΚ: Τις Κυριακές η περιοχή των Πριονιών είναι πολυσύχναστη και δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος χώρο να παρκάρει το αυτοκίνητό του. Προσπαθήστε να βρείτε χώρο για το αυτοκίνητό σας κάπου μακρύτερα από τον κεντρικό (300-400-500 μέτρα πιο πριν), ο κεντρικός χώρος θα είναι από το Σάββατο ακόμα πλήρης και μόνο συμφόρηση μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια πρωτοβουλία!
 14. ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Μετά την εξαγωγή των τελικών αποτελεσμάτων –λεπτά μόνο χρειάζονται- θα κληθούν οι νικητές άνδρας και γυναίκα, να παραλάβουν τα έπαθλά τους δίπλα από τη γραμμή τερματισμού, στο Οροπέδιο!
 15. ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Μετάλλιο παίρνουν μόνο όσοι πετύχουν επίδοση μέχρι 2:15 ώρες.