Lost Trail : Την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015, οι εγγραφές

Η Οργανωτική Ομάδα του LOST TRAIL υπενθυμίζει στο κοινό του ορεινού τρεξίματος, ότι οι εγγραφές για τον φετινό πρώτο αγώνα, η διαδικασία εγγραφών θα ανοίξει την ερχόμενη Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015, στις 10:00 το βράδυ ακριβώς! Θα γίνουν δεκτές περίπου 170-180 αιτήσεις και αμέσως μετά το σύστημα θα κλείσει, προκειμένου αυτές να ελεγχθούν και να εγκριθούν ή να απορριφθούν όσες έχουν ψευδή στοιχεία. Πρόθεση της διοργάνωσης είναι να φιλοξενηθούν περίπου 150 αθλητές στην πρώτη διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2015. 

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα θα είναι 60 ευρώ, η καταβολή του όμως δεν έχει ακόμα αποφασιστεί πώς θα γίνει –θα υπάρξει ανακοίνωση προσεχώς- δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Όσοι αθλητές πάρουν έγκριση συμμετοχής, διατηρούν το δικαίωμα συμμετοχής τους, μέχρι την ημερομηνία πληρωμής, η οποία θα οριστεί με επόμενη ανακοίνωση. 

Επειδή όλες οι αιτήσεις ελέγχονται μία προς μία, παρακαλούνται όσοι δεν πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής, να μην υποβάλλουν αιτήσεις με ψευδή ή παραποιημένα στοιχεία, ώστε να μην προκαλέσουν άσκοπες καθυστερήσεις στην ομαλή ροή των εγγραφών. Είναι πολύ σημαντικό οι ενδιαφερόμενοι πριν ξεκινήσουν την συμπλήρωση αίτησης συμμετοχής, να ενημερωθούν πρώτα από τον πίνακα αγώνων-κριτηρίων της διοργάνωσής μας, για το αν η επίδοσή τους σε κάποιον αγώνα βρίσκεται μέσα στα όρια που έχουν τεθεί για το Lost Trail. Υπενθυμίζεται ότι διαφορετικά όρια ισχύουν για τους άνδρες από ότι για τις γυναίκες. 

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κριτήριο συμμετοχής στο Lost Trail είναι το εξής: ένας αγώνας βουνού με βαθμολογική αξία πάνω από 50, που να έχει πραγματοποιηθεί από την 01.01.2014 μέχρι και την ημερομηνία των εγγραφών (15.07.2015) και σε χρονικό όριο που ορίζει η διοργάνωση του Lost Trail. 

Οι εγγραφές θα γίνουν μέσα από την ιστοσελίδα που φιλοξενεί και τους δύο αγώνες της διοργάνωσης (Mythical & Lost) στη διεύθυνση www.omt100.com Εκεί βρίσκεται και ο πίνακας αγώνων-κριτηρίων, τον οποίον μπορούν να συμβουλεύονται οι ενδιαφερόμενοι αθλητές. 

Η Οργανωτική Ομάδα εύχεται καλή εγγραφή σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Lost Trail και βρίσκεται στη διάθεσή τους για τυχόν επίλυση αποριών και διευκρινήσεις, σχετικά με τη διαδικασία.

Λιτόχωρο, 09.07.2015