Η Dynafit χορηγός στο Goumarostali Vertical Mile!

Ένας μοναδικός για τα ελληνικά δεδομένα vertical αγώνας, το Goumarostali, έρχεται ακόμα πιο δυνατός τη δεύτερη χρονιά του φέτος τον Οκτώβριο, χάρη τη στήριξη της Dynafit! Ο μοναδικός αγώνας κάθετου μιλίου στον Όλυμπο, στην εμβληματική ράχη του Γουμαρόσταλου μπήκε δυναμικά στο δεύτερο χρόνο ζωής του, αφού γνώρισε την επιτυχία και την αναγνώριση τον περασμένο Οκτώβριο. Από φέτος, το αγαπημένο Goumarostali των αθλητών θα έχει την υποστήριξη ενός ξεχωριστού και καταξιωμένου brand στο χώρο του ορεινού τρεξίματος, της Dynafit!

Η Dynafit δημιουργήθηκε το 1950 και εδρεύει στο Bolzano της Ιταλίας, στη καρδιά των Δολομιτών του Νότιου Τιρόλο. Εταιρεία που γεννήθηκε από αθλητές και απευθύνεται σε αθλητές, έχοντας ένα σκληρό βουνίσιο DNA, σχεδιάζει και  παράγει εξοπλισμό για ορεινά αθλήματα αντοχής! Πρωτοπόρος στο ορειβατικό σκι και στο ορεινό τρέξιμο, πάντα κοντά στα Ελληνικά αθλητικά τεκταινόμενα, ήρθε η ώρα να στηρίξει και το “Goumarostali Vertical Mile”, αναγνωρίζοντας τη σημασία ενός μοναδικού για τα διεθνή δεδομένα στο χώρο των vertical αγώνα στο «βουνό των θεών».

Οι αθλητές του φετινού Γουμαροσταλιού θα έχουν το προνόμιο ενός μοναδικού δώρου που αθλοθετεί η Dynafit Greece για όλους όσους θα συμμετάσχουν στο φετινό γεγονός. To αγωνιστικό γιλέκο “Vertical 3”, τριών λίτρων, απαραίτητο κομμάτι εξοπλισμού για τους ενθουσιώδεις και συστηματικούς των βουνών, περιμένει ήδη τους αθλητές που θα σταθούν στη γραμμή της εκκίνησης τον ερχόμενο Οκτώβριο!

Goumartostali και Dynafit προχωρούν μαζί από φέτος, με στόχο ένα ακόμα πιο δυνατό event που θα χαρίσει τη φήμη που αξίζει στην εκπληκτική ανάβαση προς τους θεούς. Το “Dynafit Goumarostali” περιμένει και φέτος το φθινόπωρο τους θιασώτες των vertical αλλά και τους φανατικούς φίλους που απέκτησε ήδη από το ξεκίνημά του.

Σχετικά με το γεγονός, περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιοποιηθούν προσεχώς.

Από την Οργανωτική Ομάδα της Olympus Trails  

 

Λιτόχωρο, 27.05.2021