Κλείνουν στις 31 Μαρτίου οι εγγραφές του ΟΜΤ-2014

Καθώς η περίοδος εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στον ΟΜΤ-2014 πλησιάζει στο τέλος της, η διοργάνωση ενημερώνει το κοινό σχετικά με τα επόμενα βήματα που αφορούν τους αθλητές, μέχρι τον αγώνα της 5ης Ιουλίου:

1.       ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ : Δεν θα δοθεί παράταση στην περίοδο υποβολής αιτήσεων, η οποία λήγει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 31 Μαρτίου. Καθώς η ζήτηση για συμμετοχή κυμάνθηκε μέσα στα ποσοτικά όρια που είχαν εξαρχής τεθεί, θα γίνουν δεκτοί όλοι οι αθλητές που θα υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι την εκπνοή των εγγραφών στις 31/3, οι οποίοι προφανώς δεν θα εκτρέψουν τις μέχρι σήμερα εκτιμήσεις. Μέχρι σήμερα, ο αριθμός των αιτήσεων που υποβλήθηκαν ξεπερνά τις 110.

2.       ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ : Για τεχνικούς λόγους, καθώς είναι σε εξέλιξη μεταβολές στο οργανωτικό όχημα του αγώνα, η περίοδος πληρωμών για τους αθλητές μετατοπίζεται κατά δύο εβδομάδες αργότερα από το προβλεπόμενο, περίπου στα μέσα Απριλίου και θα διαρκέσει για έναν μήνα, μέχρι τα μέσα Μαΐου (16/5). Με την μετάθεση αυτή δίνεται η ευκαιρία να συμπεριληφθούν στη διαδικασία και οι αθλητές που θα συμμετάσχουν με κριτήριο το Rodopi Challenge της 26ης Απριλίου. Λεπτομέρειες θα δημοσιευτούν με νεότερη ανακοίνωση τις προσεχείς ημέρες.

3.       RODOPI CHALLENGE (ROC):  Δεκτοί θα γίνουν όσοι αθλητές αποκτήσουν το κριτήριο συμμετοχής των 80Κ, τερματίζοντας στο συγκεκριμένο αγώνα στις 26/4, εφόσον παράλληλα συμπληρώνουν και τουλάχιστον 300 βαθμούς συνολικά από συμμετοχές σε αγώνες τα τρία τελευταία χρόνια, όπως ακριβώς ίσχυσε στην κανονική περίοδο εγγραφών για όλους τους υπόλοιπους αθλητές. Σημειώνεται ότι δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις από αθλητές που είχαν ήδη το κριτήριο των 80Κ πριν το ROC και το ενεργοποίησαν μόνο μετά τη συμμετοχή τους σ αυτόν, ούτε και από αθλητές που δεν συμμετείχαν στο ROC και θα υποβάλλουν αίτηση μετά απ αυτόν. Η περίοδος των εγγραφών για τους αθλητές του ROC θα διαρκέσει από τις 27/4 μέχρι και τις 16/5.

Με την ευκαιρία, η διοργάνωση ευχαριστεί όσους αθλητές έδειξαν μέχρι σήμερα ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στον φετινό αγώνα.  Στο μεταξύ οι ετοιμασίες συνεχίζονται στον Όλυμπο…

Καλή συνέχεια

Λιτόχωρο, 27 Μαρτίου 2014