Ολοκλήρωση εγγραφών 2012. Λεπτομέρειες για τις πληρωμές

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών στον φετινό 1ο Olympus Mythical Trail. Πάνω από 170 αιτήσεις κατέφθασαν στη διοργάνωση, με το μέσο όρο βαθμών ανά αίτηση, να κυμαίνεται ψηλά, σχεδόν στους 830 βαθμούς. Η οργανωτική ομάδα ευχαριστεί όλους τους αθλητές που εκδήλωσαν το θερμό ενδιαφέρον τους για τον νέο αγώνα. Κάθε αίτηση αποτελεί τιμή, όποιας δυναμικότητας κι αν είναι ο αθλητής που την κατέθεσε. Μετά το τέλος των αιτήσεων συμμετοχής, θα ακολουθήσει το επόμενο στάδιο της διαδικασίας, αυτό των πληρωμών.

Με δεδομένη την οριακή υπέρβαση του αριθμού των 150 συμμετοχών που ορίστηκε στο ξεκίνημα των φετινών εγγραφών, αλλά και τις πιθανές ακυρώσεις που στατιστικά είναι δεδομένες σε κάποιο βαθμό, η διοργάνωση θα δεχτεί όλους τους αθλητές, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στον Πίνακα Προεγγραφέντων.

Έτσι, στο διευρυμένο διάστημα των τεσσάρων εβδομάδων, από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου μέχρι και τη Δευτέρα 23 Απριλίου, ΟΛΟΙ οι αθλητές του Πίνακα Προεγγραφέντων καλούνται να καταβάλλουν το τίμημα της συμμετοχής τους στον αγώνα, τίμημα που ανέρχεται στο ποσό των 90 ευρώ. Η καταβολή γίνεται είτε με κατάθεση, είτε με έμβασμα, στον λογαριασμό της διοργανώτριας εταιρείας Adventure Zone. Η διεύρυνση του χρόνου πληρωμής σε 30 ημέρες γίνεται προκειμένου να διευκολυνθούν οι αθλητές στις δύσκολες για όλους συνθήκες των ημερών.

Διευκρινίζεται ότι μία κατάθεση (ή έμβασμα), μπορεί να αφορά την πληρωμή όχι μόνο μιας αλλά περισσότερων συμμετοχών, χωρίς περιορισμό. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αναγράφεται στην κατάθεση το όνομα του αθλητή ή των αθλητών. Δεν απαιτείται καμία περαιτέρω ενημέρωση της διοργάνωσης για την ολοκλήρωση της πληρωμής, δεδομένου ότι υπάρχει άμεση ενημέρωσή της για τις κινήσεις του τραπεζικού λογαριασμού. Παρακάτω αναφέρονται τα στοιχεία του λογαριασμού της διοργάνωσης, όπου και πρέπει να κατατεθεί το ποσό των 90 ευρώ, μέχρι τις 23 Απριλίου:

5281-056925-144
Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος: Adventure Zone
IBAN: GR2401722810005281056925144

Μετά την παράταση αυτή, καταργείται και ο κανονισμός για ακύρωση συμμετοχής κάποιου αθλητή και επιστροφή του μισού από το τίμημα συμμετοχής, μέχρι τις 30 Απριλίου.

Ο Πίνακας με τα ονόματα των Συμμετεχόντων, θα αναρτηθεί από τις 26 Μαρτίου και θα ενημερώνεται καθημερινά με τα ονόματα των αθλητών που ολοκληρώνουν τη διαδικασία εγγραφής τους.

Η διαδικασία συμμετοχής ξένων αθλητών (κατοίκων εξωτερικού), θα συνεχιστεί μέχρι τις 30.04.12, σύμφωνα με την αρχική πρόβλεψη.

Οι εγγραφές για την επόμενη διοργάνωση και στο εξής, θα πραγματοποιούνται κάθε Ιανουάριο