Μπουφάν Salewa, το δώρο των αθλητών του Mythical για το 2018

Η διοργάνωση του Olympus Mythical Trail είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το δώρο των αθλητών που θα δηλώσουν συμμετοχή* στον φετινό αγώνα, το οποίο είναι ένα τεχνικό μπουφάν της εταιρείας Salewa! Πρόκειται για το μπουφάν “Puez Durastretch”, ένα softshell καλοκαιρινής δράσης για αθλητές και πεζοπόρους των βουνών, για να τους προστατεύει από τον αέρα και την ελαφριά βροχή ενώ ταυτόχρονα προσφέρει διαπνοή, αναγκαία για τις έντονες δραστηριότητες. Με συμπυκνωμένη την τεχνογνωσία της Salewa, το Puez είναι μικρό σε όγκο (μια χούφτα) και πανάλαφρο (300 γραμμάρια), φτιαγμένο από ελαστικό ύφασμα, με ενσωματωμένη κουκούλα, τρεις εξωτερικές τσέπες και όλα τα υπόλοιπα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά που κάνουν το Puez το απόλυτο καλοκαιρινό ρούχο των βουνών για “fast & light” εξορμήσεις. Επιπλέον, πάνω στο μπουφάν θα κεντηθεί το λογότυπο του αγώνα αλλά και το όνομα του αθλητή, ώστε το ρούχο να αποτελεί ένα διαχρονικό ενθύμιο εκτός από ένα εργαλείο δράσης. Περισσότερες λεπτομέρειες για το Puez της Salewa διαβάστε εδώ

Η διοργάνωση θέλει με την ευκαιρία να ανακοινώσει με υπερηφάνεια την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την Salewa, μια εταιρεία με παγκόσμια φήμη και παράδοση στον ορεινό εξοπλισμό, που μέσα από τη στήριξη του Mythical ξεκινά τη δική της πορεία στο ορεινό τρέξιμο. Αποτελεί ευτύχημα το γεγονός της συνεργασίας του σκληρότερου ίσως αγώνα του είδους του στο εμβληματικό «βουνό των θεών» με ένα όνομα έχει συνδεθεί δεκαετίες τώρα στη συνείδηση της παγκόσμιας κοινότητας των βουνών. Λεπτομέρειες της συνεργασίας θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

(*) Το μπουφάν-δώρο αποδίδεται στους αθλητές που δηλώνουν συμμετοχή ακόμη και αν δεν παρουσιαστούν στον αγώνα! Σε αυτή την περίπτωση θα αποσταλεί εκ των υστέρων ταχυδρομικά.  

Από την Οργανωτική Ομάδα

 

Λιτόχωρο, 08.03.2018