Φέτος γίνε εθελοντής στον Mythical, ζήσε κι εσύ τον αγώνα!

O “Salewa Olympus Mythical Trail”, ο γνωστός “Μύθικαλ” της ελληνικής ultra-trail αργκό, ετοιμάζεται για την 12η και ανανεωμένη του διοργάνωση φέτος τον Ιούλιο. Μεγαλύτερη διαδρομή, μεγαλύτερη διάρκεια, μεγαλύτερη περιπέτεια για όλους όσους ζήσουν το γεγονός! Η διοργάνωση βασίζεται πάντα στους ανθρώπους, όχι μόνο εκείνους που πρωταγωνιστούν στην κεντρική σκηνή αλλά και εκείνους που με ανιδιοτέλεια και ενθουσιασμό στηρίζουν την προσπάθεια των πρωταγωνιστών να ολοκληρώσουν μια θεϊκή διαδρομή στον μοναδικό Όλυμπο. Τα συναισθήματα που βιώνουν αθλητές και εθελοντές, πολλά, βαθιά και αρκετές φορές κοινά. Στιγμές μοναδικές κυλούν για όλους τους εθελοντές μας, όπου κι αν αυτοί σταθούν και προσφέρουν, από τη γραμμή του τερματισμού μέχρι το πιο απομονωμένο σημείο της διαδρομής ψηλά στο βουνό.  

Αν θέλεις να γίνεις κομμάτι αυτής της εμπειρίας, δήλωσέ το, γίνε εθελοντής! Όλοι μπορούν να έχουν ένα ρόλο σε αυτή τη μεγάλη σκηνή των εκατό χιλιομέτρων και των δύο ημερών. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν και ο καθένας μπορεί να προσφέρει κάτι, ανάλογα με το πάθος, τις δεξιότητες, τις γνώσεις, τις ικανότητες και τη διάθεσή του. Από ένα πιάτο φαγητό σε κάποιο σταθμό τη μέρα του αγώνα, μέχρι τη διανομή υλικών στη γραμματεία την παραμονή ή ένα χειροκρότημα και μια αγκαλιά στις ατέλειωτες ώρες των τερματισμών, μέρα και νύχτα. Όλοι γινόμαστε μια οικογένεια εκείνες τις μέρες, για να συμπαρασταθούμε στους αθλητές μας, που δίνουν ένα σπουδαίο αγώνα.

Όλοι γίνονται δεκτοί σαν εθελοντές, ανεξάρτητα από ηλικία ή κάποιο άλλο χαρακτηριστικό, γιατί όλοι μπορούν κάτι να προσφέρουν, κάπου και με κάποιο τρόπο! Χρόνος υπάρχει για να το σκεφτείς και να πάρεις την απόφαση, είναι στο χέρι σου να πατήσεις το κουμπί! Φέτος, ζήσε κι εσύ τον αγώνα των αγώνων, στο βουνό των βουνών.

H αίτηση συμμετοχής εθελοντή βρίσκεται εδώ