Κανονικά την 1η Ιουλίου ο Mythical, ασχέτως πολιτικών εξελίξεων (εκλογές)

Η Οργανωτική Ομάδα του “Mythical” ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους αθλητές, πως ο φετινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά την 1η Ιουλίου, όπως ακριβώς έχει προγραμματιστεί, άσχετα με τις όποιες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας εκείνη την περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, είναι ήδη γνωστό και κυκλοφορεί ευρέως στο δημοσιογραφικό χώρο, πως η πιθανότερη ημερομηνία για τις δεύτερες εθνικές εκλογές του 2023, θα είναι η 2α Ιουλίου. Μια τέτοια εξέλιξη ουδόλως θα επηρεάσει τη διεξαγωγή του Mythical, με δεδομένες τις δεσμεύσεις της διοργάνωσης απέναντι στους Έλληνες αλλά και ξένους αθλητές που έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους.

Το γεγονός ολοκληρώνεται στις 10 το πρωί της Κυριακής 2/7, ημέρα των εκλογών, κατά την οποία οι κάλπες θα κλείσουν στις 8:00 το απόγευμα, συνεπώς με ελάχιστες εξαιρέσεις όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο υπόλοιπο της ημέρας και πάντα με την προϋπόθεση ότι θα αποχωρήσουν από το γεγονός στις 10 το πρωί της Κυριακής και όχι νωρίτερα.

Η διοργάνωση του Mythical καλεί τους ενδιαφερόμενους αθλητές, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους όταν το αποφασίσουν οριστικά και να μην επηρεαστούν από ανύπαρκτα διλήμματα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά και με τήρηση του αρχικού χρονοδιαγράμματος (ώρα εκκίνησης & χρονικό όριο). Οι εγγραφές συνεχίζονται.

Από την Οργανωτική Ομάδα

Λιτόχωρο, 27.03.2023