Εγγραφή χωρίς κλήρωση στο Tor des Geants για τους Mythical-2023 finishers

Η διοργάνωση του “Salewa Olympus Mythical Trail” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι όσοι από τους αθλητές που τερμάτισαν φέτος τον Ιούλιο, τον αγώνα μας των 110 χιλιομέτρων στον Όλυμπο επιθυμούν να συμμετάσχουν στο “Tor des Geants” του 2024, μπορούν να αποφύγουν την προβλεπόμενη διαδικασία της κλήρωσης! Ο Mythical συνεργάστηκε φέτος με τη μεγάλη διοργάνωση των Άλπεων στον κύκλο αγώνων TORX eXperience και εξασφάλισε το πλεονέκτημα της απευθείας συμμετοχής τριάντα (30) αθλητών που τερμάτισαν τον Mythical του 2023, ανεξαρτήτως σειράς τερματισμού!  

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι τριάντα finishers του φετινού (2023) Mythical –προσοχή δεν έχει σημασία η σειρά κατάταξης– μπορούν να αποφύγουν την διαδικασία της κλήρωσης στο “Tor des Geants” (TdG) του 2024 και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εκεί, καταβάλλοντας πάντα το προβλεπόμενο χρηματικό τίμημα συμμετοχής στον αγώνα.

Διαδικαστικά, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο TdG, θα πρέπει να δημιουργήσουν προσωπικό λογαριασμό (προφίλ) στην πλατφόρμα εγγραφών της διοργάνωσης του TdG, στη διεύθυνση www.100x100trail.com μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου! Στη συνέχεια και εφόσον πάρουν την οριστική τους απόφαση για συμμετοχή, θα πρέπει να εγγραφούν στο διάστημα 10-28 Ιανουαρίου του 2024, καταβάλλοντας πάντα το κόστος συμμετοχής τους στον αγώνα. Εννοείται ότι εφόσον ο αριθμός των τριάντα (30) συμμετοχών συμπληρωθεί, η διαδικασία θα κλείσει αυτόματα, πριν την εκπνοή της προθεσμίας. Πληροφορίες για τον αγώνα των 350 χιλιομέτρων, για τον οποίο προσφέρεται το πλεονέκτημα, μπορεί κάποιος να βρει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στη διεύθυνση www.torxtrail.com Σημειώνεται τέλος, πως για τη συμμετοχή στο Tor des Geants δεν απαιτούνται αγώνες-κριτήρια!

Κλείνοντας την ενημέρωση με αφορμή τις εγγραφές στο Tor des Geants, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους αθλητές γενικά, ότι ο επόμενος Mythical δεν θα πραγματοποιηθεί το 2024 αλλά μετατίθεται για τον Ιούλιο του 2025. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες του επόμενου αγώνα θα δημοσιευτούν προσεχώς. Με την ευκαιρία των επερχόμενων εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η ομάδα της Olympus Trails εύχεται σε όλη την αθλητική κοινότητα, υγεία και ευτυχία, όπως και όμορφους, συναρπαστικούς αγώνες στα βουνά της Ελλάδας και του κόσμου.

Από τη διοργάνωση  

 

Λιτόχωρο 04.12.2023