Ευχές για το 2013 και ξεκίνημα εγγραφών από τον OΜΤ

Αγαπημένοι φίλοι του ΟΜΤ και μέλη της ελληνικής κοινότητας του ορεινού τρεξίματος 

Η οργανωτική ομάδα του ΟΜΤ εύχεται το 2013 να είναι υγιές και ελπιδοφόρο για όλους τους Έλληνες και φυσικά για την κοινότητά μας. Οι μέρες που διανύει η ελληνική κοινωνία είναι αναμφισβήτητα από τις πιο δύσκολες των τελευταίων 50 χρόνων και η οικονομική κρίση μετρά ήδη τα θύματά της. Σ αυτή την περίεργη εποχή, οι ευχές για ευτυχία μοιάζουν ειρωνικές και δεν είμαστε από εκείνους που θα τις απευθύνουν! Εμείς θα γυρίσουμε πίσω στα βασικά και θα ευχηθούμε αυτά που χρειάζεται η κάθε οικογένεια για να νιώθει χαρούμενη: υγεία, δουλειά και ένα γεμάτο τραπέζι. Αξίες τόσο αυτονόητες αλλά και τόσο πολύτιμες πια.

Εμείς στον Olympus Mythical Trail επιλέξαμε τη σημερινή μέρα για να ξεκινήσουμε τις εγγραφές του 2013 σαν ένα αντίδοτο στη βαριά σκιά που σκεπάζει τον τόπο. Θέλουμε –όπως όλοι εμείς που μείναμε σ αυτή τη χώρα- ένα καλύτερο αύριο για τη γενιά των παιδιών μας. Σήμερα, ημέρα πρωτοχρονιάς, μια μέρα με ξεχωριστό συμβολισμό για όλους, διαλέξαμε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία των εγγραφών για τον ΟΜΤ του 2013. Δεν υπήρχε άλλος λόγος γι αυτή την επιλογή παρά μόνο η ελπίδα ότι θα «ξορκίσουμε» τη δυστυχία στις καρδιές των ανθρώπων της δικής μας μεγάλης παρέας. Η ελπίδα είναι το καλύτερο γιατρικό κι αφού μπορούμε να προσφέρουμε κάτι κι εμείς μ αυτή την έστω ασήμαντη κίνηση, θα το κάνουμε.

Απόψε λοιπόν, Πρωτοχρονιά του 2013, στις 8:00, ανοίγουμε τις εγγραφές του αγώνα μας και ευχόμαστε ελπίδα σε όλους. Ελπίδα και όμορφα σχέδια για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Είθε το 2013 να κρύβει κάποιες ανέλπιστες εκπλήξεις, όπως εκείνα τα κόκκινα χρώματα της μέρας που χαράζει στον Olympus Mythical Trail, μετά από τη μακριά, επίπονη πορεία των αθλητών στο σκοτάδι της νύχτας.

Καλή χρονιά φίλοι, το 2013 ας κρύβει την ελπίδα που τόσο έχουμε όλοι μας ανάγκη

Για τον Olympus Mythical Trail

Λιτόχωρο, 1 Ιανουαρίου 2013

 

 Λάζαρος Ρήγος